Materials

ELS NOSTRES

Materials

Treballem amb els millors materials del mercat per poder oferir els millors acabats.

Marbre: El marbre és un roca metamòrfica amb una textura compacta i un aspecte cristal·lí, composta principalment de calcita. Avui dia s’utilitza per a fer peces de paviment i revestiments, encimeres de bany, escales, mobiliari i decoració entre altres .
El granit: El granit és un material natural molt dur que gràcies al quars, ofereix un gran ventall de colors i diferents vetejats.Proporciona duresa i resistència, per aquest motiu és un material ideal per les construccions d'encimeres cuines, terres i paviments de tot estil, aplacats de façana, guals,adoquins,encimeres de  bany, làpides..
El silestone/Compac: ÉS un resinat de colors compost principalment de quars i /o base de marbre en cas de la gama marmol compac, més poliéster, entre d’altres. Les superfícies d’aquests  materials es poden netejar directament amb sabó i aigua, molts incorporen un tractament antibacterià  que és ideal per la construcció de'encimeres i piques per  a cuines i banys , ja que no es veuran afectats pels àcids continguts en els productes de neteja diari.
Donada l’elevada composició de quars(90%), presenta una alta resistència al ratllat i a la ruptura.
El Dekton: És un material modern,el Dekton és una sofisticada barreja de les matèries primeres que s’utilitzen per fabricar vidre i porcelànics d’última generació i quars.
S’utilitza bàsicament per fer encimeres de cuina o taulles i barres per restauració i comerç però gràcies a la seva gran resistència al sol, també s'utilitza per encimeres i projectes d'exterior
Pissarra:  Pertany a la família de les roques metamòrfiques, d'ús interior pel seu fàcil manteniment i la inexitencia de porositat s'utilitza per aplacats en banys, plats de dutxa, o revestiments de paret, I en exteriors és ideal per  fer façanes, cubremurs, o paviments antilliscants en terrasses i patis exteriors.
Es presenta amb una gama extensa de colors: pissarra negra, verda, gris i, blava , oxidada o multicolor.I es pot adquirir en format de rajola estàndar, tallat a mida o lajes per jardins i també en format irregular ,recosters per façanes
en gruixos inferiors a 1cm.
Pedra arenisca natural: és la pedra del pais,que antigament feien servir per construir les cases i les esglèsies dels nostres pobles.
Actualment  la fem servir per fer revestiments de façanes,per fer balcons, restauracions d’edificis, arcs, escuts, cubremurs, mobiliari com bancs i taules,coronaments o paviments per piscines i fins i tot làpides.
 
materials

TREBALLEM amb

Marques

e45990fa0ffb3907b6f9972e998afb6efac4a8ff

QUARS I MARBRE

logo-silestone

CATÀLEG DE COLORS SILESTONE

logo-neolith
logo-levantina