Empresa

NOSALTRES

Empresa

 La nostra empresa Pedres Cipan S.L de l'Albi, és la marmoleria ubicada a Les Garrigues i dedicada  al sector de la pedra natural, amb més de 26 anys d'experiencia  en el sector.
Estem especialitzats en tota mena de productes realitzats en pedra natural i dissenys per cuines, banys, escales, façanes, complements funeraris i làpides..
Tot ho realitzem en  Marbre, Granit , caliça, arenisca, pissarra, Silestone, Compac, Porcelànics.
El nostre principal objectiu és cobrir les necessitats dels nostres clients oferint , facilitats, solucions, gran qualitat i bon servei personalitzat a preus competitius.
Si  están  interessats en els nostres productes i/o serveis, no dubtin  a  sol.licitar un pressupost  sense cap mena de compromís. O si ho prefereixen ens poden visitar al nostre taller de L’Albi. Els oferirem una atenció personalitzada i estudariem i elaborarem el seu projecte atenent les seves preferències i necessitats.
Maquinària: Disposem de maquinària i tecnologia molt avançada en el sector de la pedra natural , per donar el millor servei i els millors acabats als nostres clients més exigents.

Decora i dissenya amb pedres naturals, marca la diferència!

Pedres Cipan

EQUIP